Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Plugga digitalt

Din digitala studiemiljö är minst lika viktig som din fysiska studiemiljö, och dessutom påverkar de varandra. Att ha koll på sin studieteknik och få till bra rutiner i vardagen är en förutsättning för att kunna följa med i och engagera sig i en pluggtillvaro som är helt eller delvis digital. 

På den här sidan hittar du praktiska studieteknik-tips som du kan använda dig av både när du pluggar ensam framför din dator och med andra i ett digitalt klassrum. Klicka på rubrikerna här nedanför för att exempelvis läsa om hur du bäst läser kurslitteratur på skärm, engagerar dig i ditt eget lärande eller lär känna folk på en distanskurs. Här finns också tips som du kan använda tillsammans med dina kursare om ni till exempel ska ge varandra respons i en studiegrupp eller planera ett grupparbete.