Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Din digitala studiemiljö

Din tenta är inte ett fristående moment i din utbildning. Det kan ses som en destination - men under resans väg behöver du verktyg och stöd för att lyckas med din tenta (och må bra under vägen).

De förberedande momenten inför din tenta är lika viktiga som tentan i sig. Struktur i vardagen, en social tillvaro, hjälpmedel för inlärning och välmående är delar som inte får glömmas bort. 

I undermenyerna får du tillgång till information om studieteknik, hälsa och välmående, digitala event och hur du undviker fusk och plagiering. Ta dig tid att läsa igenom dessa sidor i lugn och ro.