Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Digitala evenemang

Ett livligt virtuellt campus - lär känna andra studenter och få struktur på din vardag!

Läsåret 20/21 är unikt på det sätt att nästan all undervisning på universitetet bedrivs digitalt, men det är också många studenter som känner sig ensamma och brottas med motivationsproblem i studierna

Därför har vi etablerat olika digital mötesplatser genom olika initiativ och evenemang, för att skapa ett livligt virtuellt campus. Genom att delta i sådana evenemang kan du lära känna andra studenter på campus och även få en struktur på din vardag.

Kontakta gärna din studievägledare för att få mer information om aktiviteter som planeras på just ditt program, institution eller fakultet. Håll gärna även koll på universitetets kalendarium och sociala medier för information om kommande seminarier och events.