Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Digitala evenemang

Ett livligt virtuellt campus – lär känna andra studenter och få struktur på din vardag!

Åren 2020 och 2021 är unika på så sätt att nästan all undervisning på universitetet bedrivs digitalt, men det är också många studenter som känner sig ensamma och brottas med motivationsproblem i studierna.

Därför har vi etablerat olika digitala mötesplatser, för att skapa ett livligt virtuellt campus. Genom att delta i virtuella evenemang kan du lära känna andra studenter på campus och även få en struktur på din vardag.

Kontakta gärna din studievägledare för att få mer information om aktiviteter som planeras på just ditt program, din institution eller din fakultet. Håll gärna även koll på universitetets kalendarium och sociala medier för information om kommande seminarier och evenemang. 

Läs artikeln "Campus online bryter studenters isolering" – tidningen LUM, nr 3, 2021

Läs artikeln "Gott samarbete med Lundaekonomerna om digital mötesplats – tidningen LUM, nr 3, 2021