Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Den här webbplatsen drivs av Enheten för undervisningsstöd vid Lunds universitet. I vårt uppdrag ingår att stötta studenter i den digitala arbetsmiljön på universitetet.

Enheten för undervisningsstöd är en del av Lunds universitets gemensamma förvaltning, vilket betyder att vi inte tillhör någon särskild utbildning eller något särskilt ämne, utan riktar oss lika mycket till alla studenter och till alla medarbetare. 

Vi som skriver mest här på campusonline.lu.se heter Kikki och Maria. Kikki är lärare och Maria är kommunikatör. Hör gärna av dig om du har en fråga eller vill tipsa oss om någonting! Kontaktuppgifter och mer information om oss och om våra kollegor på Enheten för undervisningsstöd hittar du på länken nedan, som går till vår webbplats för lärare.

Kontaktuppgifter till våra medarbetare – education.lu.se