Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Examination i DigiExam

DigiExam är ett digitalt skrivverktyg som används vid juridiska fakulteten. Det gör att skriftliga tentor kan genomföras via studentens dator och ger läraren möjlighet att ge digital feedback.

Läs noggrant igenom informationen som ges om DigiExam från juridiska fakulteten och att du följer instruktionerna från din examinator.

DigiExam - Ladda ner

DigiExam - Studentguide

DigiExam - Support och kontaktinformation

Länkarna nedan går direkt till juridiska fakultetens webbsidor:

Information om salstentamen

Ordningsregler vid salstentamen

Två studenter vid en dator. Foto: Unsplash.

Kontakt och support

Om du behöver hjälp eller teknisk support i DigiExam, vänligen kontakta deras supporttjänster.

DigiExam - Support och kontaktinformation

IT Services and Support (Juridiska fakulteten)

Om du har någon annan form av tekniska förfrågningar relaterade till dina studier i Lund, vänligen kontakta LU ServiceDesk. 

LU ServiceDesk
servicedesk [at] lu [dot] se
+46 (0) 46 222 9000